Onze talenten

Aaron van Rijn

Al op de middelbare school wist ik dat ik later graag iets voor mezelf wilde beginnen. Ik had geen idee wat een startup was, laat staan hoe ik er een moest beginnen, dus begon ik met het luisteren naar podcasts en het bekijken van YouTube-filmpjes over ondernemerschap. Hier hoorde ik vaak dat een startup-idee vaak ontstaat vanuit een bepaald probleem. Daarom vroeg ik tijdens een diner aan mijn familie of ze recentelijk nog vervelende problemen hadden meegemaakt. Mijn tante vertelde me dat ze me geld wilde geven voor mijn verjaardag, maar dat ze dit niet contant in huis had en dus moest gaan pinnen.

Hier werd het idee voor Domate geboren. Domate biedt een makkelijke, veilige en efficiënte manier om geld over te maken zonder dat het rekeningnummer van de begunstigde nodig is.

In februari 2023 ben ik de minor Ondernemerschap gaan volgen in Eindhoven. Tijdens deze minor heb ik mijn idee verder uitgewerkt, gevalideerd, en zelfs een prijs gewonnen tijdens de Pitch Night in Breda.

Contact

Graag komen we met jou in contact om de community sterker te maken. Wil jij ook bijdragen aan ondernemerschap onder jongeren? Neem dan snel contact met ons op of volg ons op social media.