Onze talenten

Chiel van Nes

Op de middelbare school ben ik in aanraking gekomen met ondernemen, doordat mijn school deelnam aan het onderwijsprogramma van Jong Ondernemen. In die periode heb ik samen met mijn toenmalige medeleerlingen De Telefoonmentor bedacht. Momenteel ben ik daar nog alleen van over. De Telefoonmentor brengt handige boekjes uit waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe de belangrijkste apps van de mobiele telefoon werken, vooral gemaakt voor ouderen. Zo kan deze doelgroep mee gaan met de snelle digitalisering en altijd gemakkelijk in contact blijven met hun naasten door het gebruik van de mobiele telefoon.

Contact

Graag komen we met jou in contact om de community sterker te maken. Wil jij ook bijdragen aan ondernemerschap onder jongeren? Neem dan snel contact met ons op of volg ons op social media.