Onze talenten

Julian Goote

De afgelopen jaren heb ik veel tijd besteed aan het bedenken en uitwerken van verschillende businessideeën.

Deze periode was zeer leerzaam en bood mij de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en van hen te leren. Bovendien hebben de verschillende evenementen die ik tijdens die periode heb bijgewoond, mij veel nieuwe kennis over ondernemerschap opgeleverd.

Al deze ervaringen hebben mij aangemoedigd om door te gaan met ondernemen. Als gevolg van deze ontwikkelingen ben ik uiteindelijk toegetreden tot het Talent First-programma van Breda Startup, een talentenprogramma voor ondernemende jongeren.

Het programma biedt workshops, bedrijfsbezoeken en pitchmomenten aan om mijn eigen bedrijf te verbeteren. Door te sparren met ervaren ondernemers, evenementen bij te wonen en actief mee te doen in de community, kom ik in contact met mensen die mogelijk interessant kunnen zijn voor de groei of ontwikkeling van Queenels.

Contact

Graag komen we met jou in contact om de community sterker te maken. Wil jij ook bijdragen aan ondernemerschap onder jongeren? Neem dan snel contact met ons op of volg ons op social media.