Onze talenten

Tim Valbracht

Mijn naam is Tim Valbracht, en ik ben een ondernemende, gedreven, gedurfde en sociaal ingestelde professional en student.

Ondernemerschap zit in mijn bloed. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien. Om deze groei te bereiken ben ik niet bang om hier en daar een risico te nemen, ook ben ik erg gedreven om mijn doelen na te jagen.

Wat mij zou kunnen onderscheiden, is mijn gedurfde aanpak. Ik geloof in het nemen van gedurfde stappen en het doorbreken van conventies om tot nieuwe inzichten en resultaten te komen.

Naast mijn ondernemende kant ben ik ook erg sociaal. Het opbouwen van waardevolle relaties en netwerken is iets waar ik sterk in geloof. Ik koester de connecties die ik heb opgebouwd met mensen van diverse achtergronden en industrieën en geloof sterk in de kracht van samenwerking.

Contact

Graag komen we met jou in contact om de community sterker te maken. Wil jij ook bijdragen aan ondernemerschap onder jongeren? Neem dan snel contact met ons op of volg ons op social media.